Тази рецепта бе доста приготвяна преди време от всички в нета:) Най- накрая и у нас и дойде редът. Важното е, че никой не позна как точно е приготвен кашкавалът и всички бяха доволни и сити, разбира се:)
Продукти:
500 гр. кашкавал
3 яйца
кори за баница/ Фамилия/
олио за пържене
Приготвяне:
Нарежете кашкавала на правоъгълни парчета. Вземете една кора и я срежете на четири. Завийте всяко парче кашкавал като пликче.
Пригответе си всички парчета и тогава се заемете с пърженето. Загрейте в дълбок съд олио - около два пръста. Разбийте яйцата и потапяйте всяко пакетче в тях. Изпържете до златисто. Отцедете върху хартия, а после нападайте, докато са топли:) Бързо, лесно и без разтичане или пръскане:)
Да ви е сладко!
Ех Транче, колко навреме ! Тъкмо миналата седмица колега ми говори за тази рецепта ...и хоп като по поръчка я приготвяш ти :) Със сигурност ще го направя и аз този кашкавал :)
ОтговорИзтриванеИзвинявай за изядената буква в името ти, ама то от гледане също се огладнява :)
ОтговорИзтриванеВкусно! И аз им се каня отдавна, но момента още не е настъпил.
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Еее,тъкмо ги позабравих и ти сега ми ги ококори насреща,ама чудни са станали,Траянче!Хубава седмица да ти е!
ОтговорИзтриванеДръпвам си едно златисто парченце :)
ОтговорИзтриванеАз вече само така панирам. Дори сирена, топени... каквито има. Ами доста по-малко цапащо е.
За първи път чувам тази рецепта, Траянче и ми изглежда много вкусна и със сигурност ще ми хареса. Хубава нова седмица!
ОтговорИзтриванеРазкошен е, Траянче! И аз съм впечатлена от вкуса, и най-вече, че изобщо не се усеща че има кори. Поздрави!
ОтговорИзтриванеМного интересно предложение. Определено ще се пробва!
ОтговорИзтриванеПоздрави :))
Траянче, аз веднъж пробвах, но не останах очарована, дали дебело кори сложих не знам, но се усещаха.
ОтговорИзтриване