понеделник, 22 юни 2015 г.

Паниран кашкавал в кори за баница


Тази рецепта бе доста приготвяна преди време от всички в нета:) Най- накрая и у нас и дойде редът. Важното е, че никой не позна как точно е приготвен кашкавалът и всички бяха доволни и сити, разбира се:)

Продукти:

500 гр. кашкавал
3 яйца
кори за баница/ Фамилия/
олио за пържене

Приготвяне:

Нарежете кашкавала на правоъгълни парчета. Вземете една кора и я срежете на четири. Завийте всяко парче кашкавал като пликче. 

Пригответе си всички парчета и тогава се заемете с пърженето. Загрейте в дълбок съд олио - около два пръста. Разбийте яйцата и потапяйте всяко пакетче в тях. Изпържете до златисто. Отцедете върху хартия, а после нападайте, докато са топли:) Бързо, лесно и без разтичане или пръскане:)
Да ви е сладко!

9 коментара:

  1. Ех Транче, колко навреме ! Тъкмо миналата седмица колега ми говори за тази рецепта ...и хоп като по поръчка я приготвяш ти :) Със сигурност ще го направя и аз този кашкавал :)

    ОтговорИзтриване
  2. Извинявай за изядената буква в името ти, ама то от гледане също се огладнява :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вкусно! И аз им се каня отдавна, но момента още не е настъпил.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Еее,тъкмо ги позабравих и ти сега ми ги ококори насреща,ама чудни са станали,Траянче!Хубава седмица да ти е!

    ОтговорИзтриване
  5. Дръпвам си едно златисто парченце :)
    Аз вече само така панирам. Дори сирена, топени... каквито има. Ами доста по-малко цапащо е.

    ОтговорИзтриване
  6. За първи път чувам тази рецепта, Траянче и ми изглежда много вкусна и със сигурност ще ми хареса. Хубава нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  7. Разкошен е, Траянче! И аз съм впечатлена от вкуса, и най-вече, че изобщо не се усеща че има кори. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Много интересно предложение. Определено ще се пробва!
    Поздрави :))

    ОтговорИзтриване
  9. Траянче, аз веднъж пробвах, но не останах очарована, дали дебело кори сложих не знам, но се усещаха.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)