петък, 6 юли 2018 г.
Панирани топени сиренца
Никак не обичам да смесвам сладко със солено. Тези сиренца обаче са изключение. Вървят с неизменното сладко от бороввинки и са невероятно вкусни, както всички знаят. Когато ги правих за първи път, не ми се получиха добре, защото пържих в тиган. Трябва да са покрити с мазнината. Сега използвах фритюрник, може и по-дълбок съд с олио.Стават страхотни! И за секунди:)
Продукти:
2 кутийки топено сирене
брашно
2 яйца
галета
вода
олио за пържене
боровинково сладко
Приготвяне:
Сложете кутийките във фризера за около половин час. В отделни купички сложете брашно, галета, разбитите яйца и водата с 2-3 кубчета лед в нея. Загрейте мазнината. Всяко сиренце се потапя в брашно, вода, пак брашно, яйца и галета. Пускат се в олиото и стават буквално за секунди.Това е.
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Любимо!
ОтговорИзтриване