петък, 6 юли 2018 г.

Панирани топени сиренца

Никак не обичам да смесвам сладко със солено. Тези сиренца обаче са изключение. Вървят с неизменното сладко от бороввинки и са невероятно вкусни, както всички знаят. Когато ги правих за първи път, не ми се получиха добре, защото пържих в тиган. Трябва да са покрити с мазнината. Сега използвах фритюрник, може и по-дълбок съд с олио.Стават страхотни! И за секунди:) Продукти: 2 кутийки топено сирене брашно 2 яйца галета вода олио за пържене боровинково сладко
Приготвяне: Сложете кутийките във фризера за около половин час. В отделни купички сложете брашно, галета, разбитите яйца и водата с 2-3 кубчета лед в нея. Загрейте мазнината. Всяко сиренце се потапя в брашно, вода, пак брашно, яйца и галета. Пускат се в олиото и стават буквално за секунди.Това е. Да ви е сладко!

1 коментар:

Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)