Днес получих страхотен подарък от Италия. Моя голяма приятелка се завърна оттам и ми донесе пакет паста, която веднага приготвих.
За първи път ядем паста "Фарфале", но много ни хареса. Тя се оказа и толкова фотогенична, че този път има много снимки. Снимах дори милата бележчица, която ми беше написала:) Живе, много ти благодаря! Хайде догодина още по - далече да идеш:)
Продукти:
500 гр. паста "Фарфале"
200 гр. пилешко филе
100 гр. пармезан
300 гр. гъби
200 гр. заквасена сметана
сол, черен пипер, бял риган
Приготвяне:
Пастата се сварява според указанията на опаковката и се оставя да се отцеди.
Гъбите се нарязват на жулиени и запържват. Пилешкото филе също на малки късчета се запържва и когато е готово към него прибавяме гъбите и сметаната. Разбъркваме за кратко, овкусяваме с подправките.
Поднасяме пастата топла, заливаме със сметановия сос и поръсваме щедро с пармезан.
После сладко похапваме:)
Да ви е сладко!
Наистина са фотогенични тези панделки, а и вкусни:)
ОтговорИзтриванеМерси, Цвети!
ИзтриванеТраянче, майка ми им казва "панделки"
ОтговорИзтриванеЗа мен са като папионки:)
А рецептата е много вкусна!
Хубава вечер!
Мерси,Дани!
ИзтриванеТраянче, много обичам ястието, което ни предлагаш, много апетитно си го приготвила :)
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти!
ИзтриванеЧестит подарък ! Наистина пастата е супер ,ама и рецептата е бомба :)) ! Да ви е сладко ,Траянче !
ОтговорИзтриванеИвче, ти си спец, чакам друга рецепта от теб!
ИзтриванеКрасиво и вкусно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти!
ИзтриванеТози коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеВКУСНИЧКО...И ЧАША СТУДЕНО БЯЛО ВИНЦЕ!ДА НИ Е СЛАДКО!
ОтговорИзтриванеМда:)И с винце може:)
ИзтриванеPretty! This was a really wonderful post. Many thanks for providing this information.
ОтговорИзтриванеMy blog post nome cachorro
Тhank you!
ИзтриванеМного са фотогенични и фотосесията е станала страхотна!:) Големи чаровници са тези панделки! Рецептата е много вкусна! Поздрави!
ОтговорИзтриванеПоздрави и на теб!
ИзтриванеЕе,вкусна паста,интересна рецепта и хубави снимки!Какво му трябва още на човек?...
ОтговорИзтриванеБраво Траяна,много интересно си снимала пастата!
Благодаря ти, Таня!
ИзтриванеТраянче, жалко, че не видях рецептата ти вчера.
ОтговорИзтриванеБях намислила да правя нещо с пилешко филе и макарони и в крайна сметка си купих фикс със спагетини. И на никой не му хареса.
Следващия път няма да се чудя какво да правя с пилешкото филе ;)
Поздрави и пожелания за хубав ден!
Нищо, Ели, другия път:)
ИзтриванеТраянче, не само фотогенични, но и много вкусни изглеждат :) Поздрави!
ОтговорИзтриванеТраянче, не само фотогенични, но и много вкусни изглеждат! Поздрави!
ОтговорИзтриванеТраянче, чудесни, фотогенични и вкусни са тези фарфалета!
ОтговорИзтриванеМного добра рецепта!
Траянче, много вкусна рецепта и красиви снимки :)
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави :)
Траяна, още като пишех онзи ден коментара нещо не се получи, но се надявах... Така че, сега отново - чудесна рецепта!
ОтговорИзтриванеОт този тип ястия, при които и визията е красива, и вкусът е страхотен. Много ми допада!
Сърдечни поздрави и хубава неделя, Диана
Ох, че вкуснооооо:)
ОтговорИзтриванеПоздрави:)
Невероятно вкусно,да си оближеш пръстите направо!Дояде ми се по нощите,Траянче!
ОтговорИзтриванеЛека нощ и весело утре!
Прекрасни снимки!Предпочитам пастата със сметанов сос и твоето предложение много ми харесва!Поздрави!
ОтговорИзтриване