петък, 14 януари 2011 г.

Сочни свински късчета

Продукти:
1кг. свинско месо
3 с.л. горчица
2 с.л. мед
50 мл. бяло вино
Подправки по ваш вкус - сол, черен/червен пипер, лимонов сок
Приготвяне:
Нарежете месото на квадратни парченца, но не прекалено малки. Овкусете ги с подправките. Разбъркайте меда с горчицата и оваляйте месото в тази смес. Поставете в тава и залейте с виното и вода, да се покрие месото. Печем на 200 градуса около 30 минути. Обръщаме месото, за да се запече и от другата страна. Поднасяме с гарнитура по избор.
От Traiana's kitchen


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)