сряда, 21 май 2014 г.

Рулца с бекон, кашкавал и сирене

Бърза кухня - любимата ми:) Една наистина бърза рецепта по- скоро за мезе, но в по- голямо количество и в комбинация със салата, си е живо наяждане:)

Продукти:

10 слайса бекон
100 гр.  обезсолено сирене
100 гр. кашкавал

Приготвяне:

Ако сиренето ви е солено, непременно го изкиснете в студена вода, иначе рискувате да имате пресолено ястие. Пригответе си лентичките бекон/ ще стане и с всякакъв друг мек колбас на слайсове/ и нарежете сиренето и кашкавала на правоъгълни пръчици с ширината на бекона. Върху всеки слайс сложете парче сирене, отгоре кашкавал и завийте на стегнато рулце. Подредете в тава, застлана с хартия за печене. 

Включете печката на максимална степен и функция грил. Когато е добре загряла, мушнете рулцата за 3-4 минути на най - горен реотан и сте готови:) Ако нямате грил, просто загрейте добре фурната:)
Да ви е сладко!

6 коментара:

  1. Ммм ...сладко ни е :) па макар и със солено :)

    ОтговорИзтриване
  2. О, аз много обичам да се наяждам с мезета:))) Страхотно предложение, Траянче! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам тези хапки, но ги бях позабравила! Много са апетитни с това загарче :)

    ОтговорИзтриване
  4. За пръв път ядох такива преди 100 години в "Хепи". После известно време само тях си поръчвах там, а вече и у дома. Много са хубави, Траянче!

    ОтговорИзтриване
  5. Оооо,супер хапчици,Траянче,идеално експресно предложение,страхотни са!Поздрави и хубав уикенд!

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)