четвъртък, 20 декември 2012 г.

Медена Коледа




Здравейте! Ако си спомняте, казах, че печем още много меденки, чието предназначение обаче е тайна:) Снощи тайната бе разкрита. Работя като педагогически съветник в едно училище и имам възможност да участвам в различни проекти и състезания , заедно с нашите ученици. Няма да скрия, че това ми доставя неописуемо вълнение и удоволствие. Всеки проект, всяка идея, всяка детска усмивка носят невероятно удовлетворение. Та, така тези меденки бяха за конкурс, обявен за всички училища. Темата бе: "Най - оригинално украсена елха", която ще краси дом за сираци и днес вече е отпътувала при тях. Всеки проект е стойностен, когато има продължение във времето. Ето защо решихме да подарим една медена Коледа на децата, лишени от родителски грижи. Украсихме елхата си с меденки и гирлянди от бонбони. какво по-хубаво от това, вместо да прибереш или хвърлиш украсата, да я хапнеш?:) 5 момиченца от 5 клас снощи украсиха елхата в един от МОЛ-овете в града ни. Днес за най - красива елха се гласува във Фейсбук.

Първо място е парична награда. какво бе разочарованието ни, когато видяхме, че темата е сменена в заглавието. Оказва се, че ще се гласува за най- красива елха! Всички други елхи бяха украсени с купени играчки. Нямам нищо против, нямаше грозна елха, напротив - всички се бяха постарали, но идеята се обезсмисли. На фона на бляскавите топки и гирлянди нашата елха остана мъничка и някак незабележима. Все пак много се забавлявахме и всяко дете беше наградено.

Докато оформя този пост, смениха името на конкурса, което говори прекрасно за организаторите, на които днес се обадих. Благодаря им!

Сега се обръщам към вас - ако ви е харесала идеята ни - моля гласувайте на посочения линк. Победителите ще се обявят сред най - много гласове във фейсбук/ което съшо не ми допада, но регламент, какво да се прави:)/ А училището ни се казва "Железник"
Благодаря ви, че прочетохте този дълг пост докрая:) Ето тук можете да ни подкрепите - http://www.facebook.com/#!/galleriasz/app_311586192275254
Хубав уикенд!

А тук има повече снимки от цялото събитие:


<embed type="application/x-shockwave-flash" src="https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf" width="600" height="400" flashvars="host=picasaweb.google.com&hl=bg&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2F110674991028486362890%2Falbumid%2F5823973840906377473%3Falt%3Drss%26kind%3Dphoto%26hl%3Dbg" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

20 коментара:

  1. Прекрасна инициатива!Гласувах вече!Хубави празници на всички!

    ОтговорИзтриване
  2. mnogo sa hubavi! mojata podkrepa ja imate

    veseli praznizi

    Maria

    ОтговорИзтриване
  3. Привет, траяна! Вашата елха ми е фаворит, защото е изработена с ръчно направени играчки - сладки! Много оригинална и точно тя според мен остава най-забелязана. А колкото до гласуването - за съжаление никак не харесвам конкурси с гласуване във Фб Защото не всеки има по хиляди приятели там, но както и да е! Важно е забавлението и факта, че наистина представянето ви е много оригинално! Аз вече гласувах!:)Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна инициатива Траянче ,имате и моята подкрепа!

    ОтговорИзтриване
  5. Вече гласувах :) ! Имате най-хубавата елха ! Браво на децата !
    Весели празници !

    ОтговорИзтриване
  6. Траяна, елхата ви е страхотна! Поздравления за прекрасната идея!

    ОтговорИзтриване
  7. Много добра идея и чудесна инициатива! Браво на децата, много са се постарали! :)
    Траянче, весела и красива Коледа! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Траянче, така е у нас!
    Харесали са си елха и затова сменят регламента!
    Познато до болка!
    Гласувах във Фейса и дано спечелите!

    ОтговорИзтриване
  9. Траянче, ще си замълча по въпроса с поведението на организаторите на конкурса, но искам да кажа голямо браво на теб и дечицата. Меденките, които сте направили са прекрасни! Невероятно красиви са и си личи, че сте ги изработили с голямо желание. С най-голямо удоволствие ще гласувам за вашата елха.

    Поздрави! Топла и спокойна нощ!

    ОтговорИзтриване
  10. И аз гласувах, въпреки че всички тези конкурси във Фейсбук ме дразнят, дадох подкрепата си заради ръчния труд, защото в тази елха има душа!

    ОтговорИзтриване
  11. Траянче поздравления за труда ти и за заразителния ентусиазъм! Отивам и аз да дам едно гласче :)
    Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна инициатива.Всички елхички са много красиви гласувах за елхичката с ръчно направените играчки.Успех и весели празници!

    ОтговорИзтриване
  13. Траяна, гласувах с най-голямо удоволствие, защото заслужавате подкрепа за прекрасната инициатива!

    ОтговорИзтриване
  14. Чудесна инициатива.Оказа се,че в нашия град на благотворителния базар не приемат меденки,които бях приготвила да даря.Правила!Какво да се прави!
    Но се надявам,че въпреки всички регламенти,ще зарадвате децата!Те го заслужават!Браво Траяна!

    ОтговорИзтриване
  15. Браво на децата и на теб като техен пострекател,Траянче,създала си им незабравими емоции и няма нищо по-удовлетворяващо от ръчно приготвената украса,със сигурност децата са се чувствали много ентусиазирани,а това е най-важното!Весела Коледа!

    ОтговорИзтриване
  16. Страхотна идея и изпълнение!
    Голямо браво на теб и децата, Траянче!
    Имате моя глас. Успех!
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  17. Браво и поздрави за желанието и положения труд!!!!!:))))

    ОтговорИзтриване
  18. Вашата елха е най-хубава и с най-много гласове :))))))))

    ОтговорИзтриване
  19. Много красиви сладки-играчки! Наистина чудесна инициатива, въпреки изненадата покрай нея.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)