Продукти:
3 - 4 топки фиде
300 гр. бяло зеле/ прясно/
1/2 стрък праз
2-3 скилидки чесън
20 гр. масло
5-6 лъжици олио
Лимонов сок
Соев сос
Приготвяне:
3 - 4 топки фиде
300 гр. бяло зеле/ прясно/
1/2 стрък праз
2-3 скилидки чесън
20 гр. масло
5-6 лъжици олио
Лимонов сок
Соев сос
Приготвяне:
Запържете натрошеното фиде в маслото, докато покафенее. Добавете 2 ч.ч. топла вода и оставете десетина минути да омекне. Прехвърлете фидето в друг съд. В същия тиган запържете в олиото нарязания праз и счуканите скилидки чесън. Добавете нарязаното на ситни жулиени зеле/ с ренде за зеле или ренде "Бьорнер/, ако нямате , нарежете на ръка, но да са тънички.
Овкусете със соевия сос и малко лимонов сок. Поднесете с различни видове месо или като постно ястие.
Овкусете със соевия сос и малко лимонов сок. Поднесете с различни видове месо или като постно ястие.
От Traiana's kitchen |
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Добре дошли, Вашето мнение е ценно за мен! Така че не се колебайте да го споделите:)