tag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post6236412192693197540..comments2024-01-03T08:16:37.968+02:00Comments on Вълшебства в кухнята: Толумбичкиtraianahttp://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-6737396161438492992017-05-11T10:28:08.752+03:002017-05-11T10:28:08.752+03:00Радвам се, че са ви харесали!Радвам се, че са ви харесали!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-25888747329011652902017-05-10T16:14:38.416+03:002017-05-10T16:14:38.416+03:00Оххх от кога търся оригинална рецепта за тулумбичк...Оххх от кога търся оригинална рецепта за тулумбички! Наистина стават превъзходни :) Дидиhttps://www.nestlechoco.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-30164166160696774272016-06-11T22:24:52.102+03:002016-06-11T22:24:52.102+03:00Грабвам си и аз толумбичка:)Грабвам си и аз толумбичка:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-2929894011872559452016-06-09T11:08:30.825+03:002016-06-09T11:08:30.825+03:00Ще се справиш , ами чак пушек ще се вдига. Шприцов...Ще се справиш , ами чак пушек ще се вдига. Шприцоваш, режеш директно в тигана и после само ги вадиш. Ако режеш след това, ще се смачкат. Пробвай и показвай:) traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-58370293471041351412016-06-02T14:37:57.929+03:002016-06-02T14:37:57.929+03:00Еха, другия път като направиш, пращай и у нас :) В...Еха, другия път като направиш, пращай и у нас :) Всички ги обичаме! Чудесни са твоите! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-35877085097862068052016-06-01T15:17:58.104+03:002016-06-01T15:17:58.104+03:00Oooo, много обичам :) Страхотни са ти Траянче ! А ...Oooo, много обичам :) Страхотни са ти Траянче ! А това рязане с ножицата - шприцоваме кръга в олиото, вадим и след това нарязваме, нали така ? И ако не съм правила никога парено тесто ще се справя ли :( Kайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-77676983635096540542016-05-31T10:14:09.666+03:002016-05-31T10:14:09.666+03:00:))) при мен - еклери:)))) СТрахотни са тези толу...:))) при мен - еклери:)))) СТрахотни са тези толумбички, Траянче. И вкъщи мъжете много ги харесват, а те нали знаеш, че са болшинството:))) Ако си направила повече, пращай!:) Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8177156238077823620.post-82734928744885875302016-05-30T20:32:33.849+03:002016-05-30T20:32:33.849+03:00Обожавам ги, а твоите са невероятно изкушаващи -
с...Обожавам ги, а твоите са невероятно изкушаващи -<br />слънчево златисти, пухкави и много сочни..<br />Благодаря за чудесната рецепта и поздрави за теб!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.com